Servisi

Mi smo neobični, kreativni i opsednuti  pokazivanjem ljubavi prema našoj profesiji. U ovim oblastima svaki dan pokazujemo naš maksimalni potencijal da bi smo obezbedili najbolje kreacije i najbolja rešenja.


Webdizajn


Dobar web sajt počinje sa dobrim dizajnom jer prvi utisci su kritični. Šta posetilac prvo vidi kad dođe na vaš sajt? Sajt koji predstavlja refleksiju Vaše profesionalnosti ili profesionalnost preduzeća koje vodite? Da li će pronaći informacije koje traže ili će otići negde dalje? Mi Vam možemo pružiti dobar dizajn koji će se uklopiti u svačiji budžet.

Jednostavno rečeno, web sajt je danas moćno marketinško sredstvo koje ne možete ignorisati. Dobar sajt mora objediniti dobar dizajn, praktičnost upotrebe, funkcionalnost i dosupnost, koji će biti iskren prikaz Vas ili Vašeg preduzeća.

Da bi ste dobili dobar utisak o nama i našim kvalitetima možete videti primere u našem portfoliu. Svaki projekat i dizajn su jedinstveni i prilagođeni ličnim potrebama ili potrebama preduzeća.

Pogledajte naš portfolio  i sami se uverite. Takođe nam se možete obratiti za besplatne konsultacije.

Pogledajte portfolio Dzinestudia. »


‹ Nazad | Kategorija: ServisiWebdizajn

Najnovije vestiPoslednje vesti:

Nedavno završeno: Be.signed za Besigned

  • Poslednje vesti |
  • Nedavno završeno

CMS

Naš CMS (Content Management System) je razvijen na osnovu najnovijih tehnologija sa visokom upotrebljivošću. Upotrebom ovog CMS-a imaćete mogućnost da u veoma jednostavnom...

E-commerce

Magento je trenutno najbrže rastuća open source e-commerce platforma. Ovaj softver je veoma fleksibilan i pogodan za ambiciozne, inovativne kompanije sa pristupačnim ali inovativnim proizvodom za...

Web sajt za mobilne uredjaje

Web dizajn za mobilne uredjaje.